SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

wrapper

Najnovije

 Poštovane džematlije, članovi Islamske zajednice, prijatelji Medžlisa islamske zajednice Žepče. Nalazimo se u drugoj polovini ovog časnog mjeseca, mubarek ramazana. U ovom ramazanu na čudan način se družimo i na čudan način prisustvujemo zajedničkim ramazanskim programima i aktivnostima. Niko nas nije učio ovome, ali, čini nam se, snalazimo se veoma dobro i uspijevamo biti u ovom „trendu“. Veliko vam hvala što ste i vi prepoznali naše napore i trud da svojim ramazanskim programima i aktivnostima uđemo u domove svih onih muslimana koji to žele. Naš ramazanski program, iftarski i sehurski, te mevlud u noći Bedra, i hiljade pregleda istih, nama, koji ovaj program svakodnevno pripremamo i emitujemo, veliko je zadovoljstvo i daje nam posebnu snagu, kada vidimo da nas pratite iz Australije, Švicarske, Hrvatske, Njemačke, Srbije, Austrije, Amerike, Slovenije, Turske, Holandije i iz mnogih drugih država širom svijeta. Pratite nas putem Facebooka ali i na našem Youtube kanalu. O našim džematlijama iz naše domovine, da i ne govorimo. Zahvaljujemo i Muftijstvu zeničkom i muftiji lično na praćenju naših programa i objava, a naš program za predramazansku mubarek noć, Muftijstvo je objavilo na svojoj službenoj stranici. Hvala vam još jednom, mi iz IZ-e smo se na samom početku ovog čudnog vremena stavili na raspolaganje svakom našem džematliji, i evo iz dana u dan, iz noći u noć, već 17 dana ramazana zajedno smo ispratili. Tražimo od Uzvišenog, u ovo mubarek vrijeme, da nam da snage, pa da izdržimo u svim hairli djelima koja činimo, da nam da snage i razuma pa da ovo vrijeme razumijemo i da tako lakše podnesemo ovu izoliranost i odvojenost. Hvala vam u ime MIZ Žepče, želimo vam svako dobro, uz molbu da najiskrenije selame prenesete svojim ukućanima. Dovimo od Uzvišenog da bajramsku kahvu i baklavu zajedno popijemo i pojedemo sretni, zdravi, veseli, sa svojim najdražim, sa onima koje smo poželjeli u proteklih nešto više od 2 mjeseca, i zadovoljni što će nam Uzvišeni naše napore i ibadete primiti. Ako se budemo čuvali, biće hairli ako Bog da. Takođe, vas podsjećamo da svoje ramazanske obaveze (zekat, vitre, prilozi) možete realizirati kod svojih imama u svakom našem džematu, na svakom vaktu, bilo koji dan, kao i u prostorijama MIZ Žepče.
MIZ Žepče

Urednik

Email: mizzepce@gmail.com

Telefoni:

  • +387 32 688 002
  • +387 32 881 282
  • +387 61 930 376

Info

Medžlis Islamske zajednice Žepče, ima otvorene račune za finansijsko poslovanje u sljedećim bankama, sa sljedećim brojevima računa:


Raiffeisen banka, br. ž.r. 1610750001590046
ASA banka br. ž.r. 1340500000004077         
Sparkasse banka br. ž.r. 1990510007659166
kontakt telefon; +387 32 688 002 ; fax +387 32 881 282

Urednik

Ovaj sajt je informativnog karaktera i ovdje ćete moći vidjeti i pročitati sve informacije o aktivnostima našeg Medžlisa!
Otvoren je u svrhu pravovremenog i tačnog informisanja svih Žepčaka, širom svijeta.

Za sva pitanja i detaljnije informacije vezane za zajednicu i naš rad, možete se obratiti putem kontakt formulara ili na mail medžlisa mizzepce@gmail.com