SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

wrapper

Najnovije

Ne dajte da vas, dragi moji, naslov današnji zbuni. Zvuči kao nevjerovatno ali je istinito, danas je cijelo Sarajevo bilo tu. Tačno se mogao osjetiti svaki korak, uzdah, osmjeh i osjećaj naših divnih prijatelja Sarajlija koji su nas posjetili danas. Datum 14.04.2018. godine Kurs Islama Žepče ima i po čemu pamtiti. Dolaskom naših divnih gostiju, dođe i Sarajevo i mi se svi izgubismo. Izgubismo se u morima mladih, pametnih i mudrih istina, mišljenja i stavova koje oni izrekoše. Prezentacijom „Utjecaj društvenih mreža na ašikovanje“ u izvedbi Nadine Omerašević (Žepče) te prezentacijom „Društvene mreže - prednosti i opasnosti za mlade“ koju nam ispričaše Muhamed Ramić, Amina Musić i Maida Dedić (Sarajevo) mi zanijemismo, i sve što smo mogli činiti bilo je diviti se. Šejla Aganović, Almedina Smajlović i Lejla Cikotić su naše goste informisali o Žepču kroz svoju prezentaciju, a pravi doživljaj i jaku impresiju im dadosmo svi. Polaznici Kursa Islama iz Sarajeva su imali priliku posjetiti mnoge znamenitosti Žepča kao što su spomen-kuća pjesnika Nedžada Ibrišimovića, Šehidsko mezarje i spomen, Ferhat-pašinu džamiju, Trzansku džamiju itd..

Naši gosti su mogli uživati u prelijepom ambijentu našeg Žepča i upoznati ga bolje provodeći slobodno vrijeme sa nama.
Hvala Bogu na ovako lijepom danu, na ovakvom nezaboravnom druženju, na lijepim ljudima, na životu i ostalim blagodatima. Zaista je provoditi vrijeme sa ovakvim ljudima bilo zadovoljstvo, pa se nadamo da će ef. Abdulgafar Velić i Semir Salihović ponovo dovesti svoje učenike u naše Žepče. Hvala i našem ef. Ernadu Hadžiću i glavnom imamu Džaferu ef. Gračiću što nam pružaju ovakve prilike gdje upoznajemo drugu omladinu i naše slobodno vrijeme iskorištavamo na najbolji način. Znanje je moć koju nam niko oduzeti ne može, a mi smo oni koji znanje trebamo naći. Naše povezivanje s ljudima širi naše znanje, a samo je sa znanjem moguće imperiju stvoriti. Neka nam vjera bude snaga, znanje vodilja, a mi rezultat.

Amila Jusufović

Urednik

Email: mizzepce@gmail.com

Telefoni:

  • +387 32 688 002
  • +387 32 881 282
  • +387 61 930 376

Info

Medžlis Islamske zajednice Žepče, ima otvorene račune za finansijsko poslovanje u sljedećim bankama, sa sljedećim brojevima računa:


Raiffeisen banka, br. ž.r. 1610750001590046
ASA banka br. ž.r. 1340500000004077         
Sparkasse banka br. ž.r. 1990510007659166
kontakt telefon; +387 32 688 002 ; fax +387 32 881 282

Urednik

Ovaj sajt je informativnog karaktera i ovdje ćete moći vidjeti i pročitati sve informacije o aktivnostima našeg Medžlisa!
Otvoren je u svrhu pravovremenog i tačnog informisanja svih Žepčaka, širom svijeta.

Za sva pitanja i detaljnije informacije vezane za zajednicu i naš rad, možete se obratiti putem kontakt formulara ili na mail medžlisa mizzepce@gmail.com