SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

wrapper

Najnovije

Urednik

Urednik

Email: mizzepce@gmail.com

Telefoni:

  • +387 32 688 002
  • +387 32 881 282
  • +387 61 930 376

Vjenčanje - Mirza Prasko i Emina Šahinović

U petak 25.9.2020. godine, u Trzanskoj džamiji u Žepču, šerijatsko vjenčanje obavili su mladenci: Prasko (Edin i Alma) Mirza i Emina (Nurđehan i Edina) Šahinović. Svjedoci na vjenčanju bili su Kamal Talawi i Mirza Šahinović. Vjenčanje je, po odobrenju glavnog imama MIZ Žepče, obavio Irdin ef. Tutnjić.

Read more...

U posjeti Sportskoj akademiji "DINO"

U srijedu, 23.9.2020.godine, glavni imam MIZ Žepče, Džafer ef. Gračić i predsjednik IO gosp. Edin Šišić, posjetili su novootvorenu sportsku dvoranu i sportske terene, tačnije Sportsku akademiju "Dino" u Žepču, gdje su ih srdačno dočekali članovi porodice Preldžić - Senad, Mediha, Emir i Edo, osnivači i vlasnici pomenute dvorane i terena. Glavni imam i predsjednik MIZ Žepče, čestitali su porodici Preldžić na ovom izuzetnom uspjehu, a posebno na činjenici da su Žepču, posebno mladima, ponudili ove izuzetne terene i prostorije, u ovom čudnom i teškom vremenu. Uz čestitke, predstavnici MIZ Žepče, uručili su porodici Preldžić skromne poklone, zatim, obišli dvoranu i terene, te u prijateljskom razgovoru najavili skoru tješnju saradnju, prije svega polaznika mekteba sa područja MIZ Žepče, i sportske akademije "Dino", koja krasi naš grad na samom ulazu iz pravca Zenice. Nadzor i upravljanje terenima, vodi naš Emir, izuzetan sportista, košarkaš, koji je do skoro bio reprezentativac Turske i košarkaš "Fenerbahčea" i "Galatasaraya", a takođe, igrao je za slovenačke klubove "Triglav" i "Geoplin Slovan". Emir se vratio u Žepče, i sada vodi KK "Orlovik".
Emir, sa roditeljima, majkom Medihom i ocem Senadom, te bratom Edom, zahvalio se MIZ Žepče, kazavši da je MIZ Žepče prvi došao "na slatku" i obilazak ovih predivnih certificiranih sportskih terena. Još jednom, u ime MIZ Žepče, čestitamo na uspjehu uz dovu Uzvišenom, da ovoj porodici i svima onima koji rade i žele dobro, i koji se takmiče u dobru, dragi Bog bude na pomoći. Iz sportske akademije pozivaju SVE zainteresovane da maximalno koriste ove terene, kako bi svoje slobodno vrijeme koristili u dobru i za dobro.
T.Ir.
Read more...

Džemat Žepče - podijeljeni novi Ilmihali polaznicima mekteba

U nedjelju, 20.9.2020.godine, u mektebu džemata Žepče, podijeljeni su novi Ilmihali, svakom polazniku mekteba pojedinačno. Skoro 200 primjeraka novih Ilmihala, kupljeno je i uručeno od strane džematlija ovoga džemata i onih koji bi se tu "slučajno" zatekli u protekle dvije sedmice kako je, od strane imama ovog džemata, pokrenuta akcija prikupljanja novčanih sredstava za nabavku Ilmihala za svakog učenika mekteba Žepče. Hvala dragom Bogu na pomoći i hvala džematlijama na razumijevanju i na želji da pomognu i uvakufe Ilmihale. Akcija prikupljanja sredstava još uvijek traje, ali sa zadovoljstvom možemo kazati da svi oni koji žele da budu dio ove velike hairli akcije - da požure, jer je ostalo sasvim malo pa da svako upisano dijete u ovaj mekteb ima besplatan primjerak svog Ilmihala. U ime polaznika mekteba Žepče, u ime džemata Žepče, i u svoje ime - molimo dragog Boga za vaše svako dobro i najiskrenije vam se zahvaljujemo.

imami džemata Žepče, mr. Benjamin ef. Hodžić i Irdin ef. Tutnjić

Read more...

Info

Medžlis Islamske zajednice Žepče, ima otvorene račune za finansijsko poslovanje u sljedećim bankama, sa sljedećim brojevima računa:


Raiffeisen banka, br. ž.r. 1610750001590046
ASA banka br. ž.r. 1340500000004077         
Sparkasse banka br. ž.r. 1990510007659166
kontakt telefon; +387 32 688 002 ; fax +387 32 881 282

Urednik

Ovaj sajt je informativnog karaktera i ovdje ćete moći vidjeti i pročitati sve informacije o aktivnostima našeg Medžlisa!
Otvoren je u svrhu pravovremenog i tačnog informisanja svih Žepčaka, širom svijeta.

Za sva pitanja i detaljnije informacije vezane za zajednicu i naš rad, možete se obratiti putem kontakt formulara ili na mail medžlisa mizzepce@gmail.com